O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ličko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS Celje

1/8
Ličko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS Celje
Ličko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS CeljeLičko-senjska županija i NP Sjeverni Velebit predstavljeni na 50. MOS Celje
Objavljeno: 19-09-2017

U Celju je od 12. do 17. rujna održan 50. Međunarodni obrtnički sajam kojeg u 6 dana održavanja posjeti 120 000 posjetitelja. Posljednja tri dana sajma bila su posvećena turizmu, gdje je Hrvatska bila zemlja partner. U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, HGK i HOK-a predstavile su se županijske turističke zajednice i EDEN destinacije, a ponudu i domaće proizvode Ličko senjske županije i Sjevernog Velebita predstavili su predstavnici LAG-a LIKA, Turističke zajednice Grada Senja i Nacionalnog parka Sjeverni Velebit.

Dana 15. rujna paviljon u kojem se predstavljala Republika Hrvatska kao zemlja partner, posjetio je i slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec u pratnji predstavnika Uprave 50. MOS Celje i pomoćnice ministra turizma RH Olivere Shejbal. S posebnim oduševljenjem kušao je domaće proizvode nazočnih destinacija te izrazio veliko zadovoljstvo što turisti  iz Slovenije rado posjećuju Hrvatsku kao turističku destinaciju, a to pokazuju i brojke ostvarenih turističkih rezultata.

TZGS / ZPH

Podijeli novost na društvenim mrežama!