O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Što je rukomet u Gradu Gospiću

1/1
Što je rukomet u Gradu Gospiću
Što je rukomet u Gradu Gospiću
Objavljeno: 12-09-2017

GOSPIĆ - Rukometni klub "Gospić" tijekom 2017. godine broji punih 10 godina od početka ozbiljnog i kontinuiranog rada s mlađima dobnim skupinama. Početkom 2007. godine klub je činila ekipa seniora (30-ak članova), trener i uprava kluba.

Kroz ovo godišnje izvješće i plan rada za nadolazeću sezonu uprava kluba želi prezentirati da Rukometni klub „Gospić“ predstavlja jednu veliku obitelj koja je sebi uzela za zadatak da osim ostvarenja odličnih rezultata na rukometnim terenima poboljša kvalitetu života u Gospiću i šire. Vrata Rukometnog kluba „Gospić“ otvorena su svakome, pogotovo onima koji svojim radom i zalaganjem žele prezentirati svoj grad u najboljem svjetlu diljem Hrvatske i inozemstva.

-Ni sami nismo vjerovali da ćemo doći ovdje gdje smo sada, a to je da trenutno u svojim redovima imamo 219 članova i 8 trenera koji vode ekipe različitih godišta, a više od svega ih odgajaju i pripremaju za budućnost. Sada kada vidimo gdje smo i što smo napravili želimo nastaviti ovim putem koji se pokazao veoma uspješnim, želimo još povećati broj članova, želimo još više ljudskih sudbina kojima ćemo moći pomoći i dati im nešto što će ih učiniti boljim osobama i što će im dati mogućnost da „brane boje“ svoga kluba, odnosno grada na kojeg smo svi ponosni – ističe Ivan Biljan, predsjednik Kluba.

Rukometnog kluba „Gospić“ poziva sve one ljude koji prije svega cijene rad s djecom da pomognu osigurati uvjete kako bi se ova organizacija mogla nastavi razvijati i raditi. A svima koji su do sada pomagali od srca zahvaljuju.

A sve one koje više zanima protekli desetljetni rad Rukometnog kluba Gospić, to mogu pročitati u Godišnjem izvješću za sezonu 2016./2017. i Plan rada za sezonu 2017./2018.  Slobodno bi se moglo kazati da je ovo izvješće i plan mala monografija ovoga kluba, s obiljem podataka, naravno i fotografija, koja će, vjerujemo, jednoga dana poslužiti za pravu monografiju Kluba.

Izvješće i plan se mogu pogledati http://glasgacke.hr/dokumenti/RK-Gospic-izvjesce-2016.-2017.-i-plan-rada-2017.-2018-brosura.pdf

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!