O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O izvozu hrane u SAD i treće zemlje

1/1
O izvozu hrane u SAD i treće zemlje
O izvozu hrane u SAD i treće zemlje
Objavljeno: 01-09-2017

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora poziva 19. rujna u 11 sati na 142. tribinu koja će biti održana u Vijećnici HGK u Zagrebu. Cilj je tribine upoznati tvrtke, izvoznike hrane te sve zainteresirane u lancu osiguravanja sigurnosti hrane i izvoza s međunarodnima standardima potrebnima za podizanje omogućavanje prodaje na unutarnjem tržištu EU te izvozu u SAD i treće zemlje.

Na tribini će biti govora o usklađivanju s uvjetima za izvoz u SAD i ključnim odredbama američkog zakona o sigurnosti hrane Food Safety Modernizataion Act – FSMA, koje se temelji na dobroj proizvođačkoj praksi, analizi opasnosti i preventivnima mjerama za proizvodnju hrane temeljenim na analizi rizika te rokovima provedbe pojedinih zahtjeva s obzirom na vrstu izvoznika.

Druga tema će obuhvatiti uspostavu, održavanje i certificiranje norme Internatio-nal Food Standard (IFS). Tribina će biti posvećena prikazivanju dobre prakse i iskustva tijekom uspostave, provedbe i nadzora primjene IFS-ovih zahtjeva u organizaciji. Bit će riječi i o provedbi nadzora norme te o dobroj praksi pri implementaciji te norme.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!