O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Late summer collection 2017

1/1
Late summer collection 2017
Late summer collection 2017
Objavljeno: 30-08-2017

KUTEREVO – „Late summer collection 2017“, tako je na Facebooku najavljen ovaj proizvod. Ako je to bila ljetna kolekcija, kakva li će biti tek jesenska ili zimska? Odmah jedna ideja, jesenska bi mogla biti … sa žutim i drugim koloriranim lišćem, a zimska možda s u brlogu usnulim medvjedima. Naravno da se radi o – kuterevskim cokljama, proizvodu koji postaje prepoznatljiv i tražen, bilo kao uporabni predmet, bilo kao suvenir.

I ono što je zanimljivo, došlo je u kreacijama do odmaka od tradicijskih oblika kutervskih cokalja, vidimo da se mijenja „design“, da se nudi nešto novo, baš kao i kod Borovih startasica. Ukorak s vremenom i potrebama kupaca.

A kuterevske coklje kao i druge coklje, njihova je najveća specifičnost što se podšivaju s – gumom. Kao rođena dođe stara zračnica od kakva automobila, traktora ili drugog vozila. Naravno da se nekada, kada nije bilo toliko gume na raspolaganju, da se nisu podšivale tim materijalom. Eto, domišljati rukotvori su posve praktične prirode, ako je coklja podšivena gumom, i za vlažna vremena se može u cokljama proći, a da se ne skvase noge. U tome je štos.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!