O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Za modu i za turizam - Europska inkubacijska mreža za kreativne inovacije

1/1
Za modu i za turizam - Europska inkubacijska mreža za kreativne inovacije
Za modu i za turizam - Europska inkubacijska mreža za kreativne inovacije
Objavljeno: 30-08-2017

OTOČAC - Europska komisija otvorila je poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Europska inkubacijska mreža za kreativne inovacije“. Podrška je to razvoju jedne do dvije transnacionalne mreže poslovnih inkubatora i akceleratora s naglaskom na pružanje poslovne podrške malim i srednjim poduzećima i start up-ovima u modnom i turističkom sektoru. Od mreža se očekuje kreativnost, umjetnost i razvoj vještina te suradnja s kulturnom i kreativnom industrijom kao i korištenje najsuvremenijih tehnologija, znanosti i drugih relevantnih dionika.

Poziv je podijeljen na potporu projektima na polju mode i potporu projektima u području turizma. Naglasak je na inovacijama usmjerenima na kulturnu i kreativnu industriju kroz cjelokupni lanac vrijednosti ili neki od njegovih segmenata (smještaj, prodaja ulaznica, upravljanje putovanjem, iskustvo posjetitelja), pojedine ili sve specifične sektore kao što su odmor, poslovna putovanja i kulturni turizam, pojedina ili sva specifična tržišta.

Po ovom pozivu prihvatljivo je do 75 posto troškova odnosno maksimalno 1,6 milijuna eura za područje mode, odnosno milijun eura za projekt iz područja turizma – stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

Rok za predaju zahtjeva je 19. listopada ove godine.

M.K. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!