O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gačanski konopaši - 1. mjesto u Matuljima

1/5
Gačanski konopaši - 1. mjesto u Matuljima
Gačanski konopaši - 1. mjesto u MatuljimaGačanski konopaši - 1. mjesto u MatuljimaGačanski konopaši - 1. mjesto u MatuljimaGačanski konopaši - 1. mjesto u MatuljimaGačanski konopaši - 1. mjesto u Matuljima
Objavljeno: 27-08-2017

MATULJI – Došli Gačanski konopaši u Matulje na „Međunarodni turnir va potezanju špaga“, bilo je to jučer u amfiteatru u Matuljima. Došli i – pobijedili! Na iznenađenje prije svega domaćina, koji su bili dugogodišnji neprikosnoveni prvaci u ovoj disciplini. Nije bilo turnira na kojemu su Matuljci sudjelovali, a da nisu pobijedili. Sve do sinoć. Gačanski konopaši ih pretegli, ne samo njih, nego i sve ostale ekipe, zauzevši prvo mjesto.

A nije bilo lako, ma kakvi lako, konkurencija je bila jaka, sudjelovalo je osam ekipa, valja ih još jednom spomenuti: Veterani iz Radovljice (Slovenija), Klub konopaša iz Pridrage, Udruga konopaša iz Škabrnje, Konopaši Sv. Ivan iz Buzeta, Konopaši Učka iz Cerovlja (Lupoglav), Perojski konopaši iz Peroja, Konopaši iz Matulja i, naravno, Gačanski konopaši iz Otočca.

Ova pobjeda Gačanskih konopaša je tim veća jer su porazili domaćina na njihovom terenu. Neki od članova vele da je bilo privezati Učku na drugu stranu konopa, da bi i nju u more pretegnuli, toliki im je bio ego, potkrijepljen športskim duhom.

Bit će to sjajan uvod u natjecanje u potezanju konopa koje se treba održati ove jeseni u srdcu Gacke – u Otočcu.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!