O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Završen 4. Potok sriće

1/20
Završen 4. Potok sriće
Završen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok srićeZavršen 4. Potok sriće
Objavljeno: 26-08-2017

Sinoć je završen dvodnevni sajam tradicionalnih proizvoda "Potok sriće" koji je organizirala Turistička zajednica Grada Senja.

Svi posjetitelji, a bilo ih je puno, mogli su razgledati i kupiti domaće proizvode i rukotvorine proizvođača s područja Like, Dalmacije, Primorja i Karlovačke županije.

Prve večeri u zabavnom dijelu programa sudjelovali su KUD "Zametski Koren" iz Rijeke i Klapa "Nevera" iz Rijeke koja je svojim izvedbama oduševila mnogobrojne posjetitelje na Potoku.

Drugi dan prisutni su mogli uživati u izvedbama  senjskih sastava VIS "Bonaca" i TS "Arija", kao i u izvedbi Klape "Senjkinje", a za kraj je nastupilo KUD "Matija Gubec" iz Slavonskog Kobaša.

Dodjeljene su nagrade i priznanja za najlipšu okućnicu na području Grada Senja. Prvu nagradu dobila je Martina Galić Rukavina, drugu Draženka Biondić i treću Zora Margeta.

 Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!