O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Marijanski zavjet: od Krivog Puta do Krasna

1/20
Marijanski zavjet: od Krivog Puta do Krasna
Marijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do KrasnaMarijanski zavjet: od Krivog Puta do Krasna
Objavljeno: 18-07-2017

Zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za domovinu ovih dana prolazi Ličko-senjskom županijom jer je na ruti hodočašća i marijansko svetište u Krasnu. Ovo je šesti tjedan Marijanskog zavjeta u kojem se pješači 172 kilometra od Novog Vinodolskog do Udbine. Hodočašće obiluje predivnim prizorima prirode i bogatstvom susreta s lokalnim ljudima.

U nedjelju su se hodočasnici u Krivom Putu susreli s majkom pukovnika Damira Tomljanovića Gavrana. Zajednički su se pomolili na grobu heroja Domovinskog rata i zajednički sudjelovali na svetoj misi.

Prekjučerašnja dionica je bila 'spuštajuća' jer se pješačilo iz Krivog Puta preko Senja do Svetog Juraja. Jučerašnja pak bila je 'uzdižuća' jer se iz Svetog Juraja pješačilo do Krasna.

Jučer popodne je 19-ero hodočasnika  Marijanskog zavjeta za domovinu i Udruge Magis stiglo u Krasno. Tamo su ih dočekali članovi Udruge hodočasnika Gacke i Brinja Sv. Rok s pripremljenom okrjepom i obrokom.

Danas se zavjetno hodočašće nastavlja pješačenjem iz Krasna prema Donjem Kosinju, a na toj dionici pridružit će mu se i nekoliko naših hodočasnika. Sutra se iz Donjeg Kosinja pješači u Gospić, a dan poslije u Podlapaču. Ova dionica puta završava u subotu, 22. srpnja, u Udbini.

U nedjelju se iz Udbine kreće na dionicu od 145 kilometara do Škabrnje (dionica sedmog tjedna). Zavjetno hodočašće završava jedanaestim tjednom od Metkovića do Dubrovnika.

 

M.K.G.

Foto: M.P./fb Marijanski zavjet

Podijeli novost na društvenim mrežama!