O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada

1/5
Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada
Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada  Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada  Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada  Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada  Održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada
Objavljeno: 03-07-2017

Dana 01. srpnja u Otočcu je održana 11. Memorijalna barkanova biciklijada  u organizaciji članova BK Barkan iz Otočca. Biciklijada je  rekreativnog sadržaja .Ukupno je bilo 79 sudionika biciklijade.

Vožena je mala barkanova staza i na njoj je sudjelovalo 36 biciklista. Velika ruta se ove godine sastojala od kombinacije staza barkanova staza i staze hajdučke drage u duljini od 25 kilometara i na njoj je sudjelovalo 43 biciklista.

Sudionici su bili iz RBK Japod iz Bihaća,BK Kotač iz Josipdola,BK Senj,BK Zadar, BK Gospić i članovi BK Barkan te ostali građani.

Najstariji sudionik biciklijade Mile Vukelić rođen je 1952 godine iz  Gospića i vozio je veliku rutu.

Najmlađi sudionik je Mihael Šprajc  rođen 2011 godine iz Otočca i vozio je malu Barkanovu stazu. Cilj velike rute je bio na proplanku iznad Kutereva zvanom Kopija.

Za sve sudionike su bile osigurane majice i grah a za zabavni program pobrinuo se domaći bend Zvukodlak,  Na kraju rekreativne biciklijade nastavljeno je druženje biciklista ,volontera iz Velebitskog utočišta za mlade medvjede Kuterevo, izviđača  te ostalih mještana Otočca i Kutereva.

Svi sudionici su uživali u prekrasnom krajoliku Gacke doline ,  podvelebitskog i velebitskog kraja.

Organizator se zahvaljuje partneru u organizaciji Velebitskom utočištu za mlade medvjede Kuterevo,pokroviteljima Zajednici sportskih udruga grada Otočca, TZ LSŽ i TZ Grada Otočca,medijskim pokroviteljima i  svim ostalim sponzorima i tehničkoj podršci koji su pomogli i omogućili ovaj sportski događaj. Također se zahvaljuje i Domu zdravlja Otočac na osiguranoj medicinskoj pomoći i pratnji tijekom biciklijade.

Galeriju fotografija pogledajte u albumu Medvjedu prijateljska 11. Barkanijada.

 

BK "Barkan" Otočac

Foto: Foto klub "Otočac"

Podijeli novost na društvenim mrežama!