O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Promocija brošure Med Senja i okolice

1/1
Promocija brošure Med Senja i okolice
Promocija brošure Med Senja i okolice
Objavljeno: 20-06-2017

SENJ – U petak, 23. lipnja, u 10 uri ispred Turističke zajednice Grada Senja bit će promovirana brošura o medu i mednim točkama Senja i okolice.

Malo je krajeva koji se mogu pohvaliti netaknutom prirodom bogatom ljekovitim medonosnim biljem kao što je okolica Senja. Senjski pčelari proizvode najkvalitetniji med na svijetu, o čemu svjedoče brojne nagrade sa svjetskih natjecanja. Vođena tom činjenicom Turistička zajednica grada Senja krenula je u izradu brošure o medu kako bi svi koji posjećuju senjski kraj bili upoznati s blagodatima meda i mednih proizvoda domaćih pčelara.

Osim brošure na terenu je Turistička zajednica Grada Senja označila medne točke na kojima svi posjetitelji mogu kušati i kupiti med i proizvode od meda, a za sve one kojima brošura nije dostupna medne točke s pripadajućim koordinatama mogu pronaći na internet stranicama ove turističke zajednice. Uz označavanja biciklističkih staza, ova brošura predstavlja još jedan projekt kojim se ističe važnost senjskog zaleđa za turizam cijelog područja.

V. Samaržija

Podijeli novost na društvenim mrežama!