O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres

1/13
Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres
Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres Juniori NK Otočac s 2:0 pobijedili NK Cres
Objavljeno: 23-04-2017

OTOČAC - Dana, 23.travnja, s početkom u 15.15 sati, na gradskom stadionu u Otočcu odigrana je nogometna utakmica, 8.kolo, 2.NL NS Rijeka, između juniora NK Otočac i NK Cres. U prvoj minuti, na samom početku iz jedanaesterca postignut je pogodak domaćina kao i u zadnjoj minuti prvog poluvremena također domaćin iz igre postiže gol. Na odmor se odlazi s rezultatom 2:0 za domaćina juniore NK Otočac. Cijelo prvo poluvrijeme naši dečki NK Otočca imali su prednost i nekoliko propuštenih prilika.

Drugo poluvrijeme odigrano je bez golova tako da je krajnji rezultat pobjeda domaćina juniora NK Otočac 2:0 nad juniorima NK Cres.

Glavni sudac Zvonko Radić ( Kastav – RI ) bio je na visini zadatka.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!