O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

A s vrha Zarina puca pogled na sve strane

1/12
A s vrha Zarina puca pogled na sve strane
A s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve straneA s vrha Zarina puca pogled na sve strane
Objavljeno: 03-04-2017

BRINJE - PD “Škamnica” iz Brinja organizirala je jučer, 2. travnja, pohod na Zarin. Kako je bili i planirano, planinari su se okupljali do 10 uri u središtu Brinja, u međuvremenu  su mogli  razgledali kapelu sv. Trojstva na Sokolcu.

U 10 uri veselo su krenuli asfaltnom cestom, a zatim zatim od ulaza u šumu do vrha šumskim stazama. Većini to nije bio poseban napor, a ako ga je i bilo, kad su se planinari popeli na sam vrh i „bacili oko“ na Brinje i okolicu, nestalo je sveg umora, žuljeva, ojeda i zajeda, već tko se čega penjući dočepao.

U ranim polsijepodnevnimsatima bila je i planinarska veselica uz živu glazbu te kotao čuvenog brinjskoga graha s mesom. Pa tko se onda ne bi popeo na Zarin?

M. K.

Foto: T.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!