O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

K.K.“Velebit“ iz Otočca upisao još jednu pobjedu

1/2
K.K.“Velebit“ iz Otočca upisao još jednu pobjedu
K.K.“Velebit“ iz Otočca upisao još jednu pobjedu K.K.“Velebit“ iz Otočca upisao još jednu pobjedu
Objavljeno: 19-03-2017

Pred prepunim gledalištem kuglane  u Plitvicama momčad Velebita s rezultatom 5:3 očekivano je potukla ekipu KK „Željezničar“ iz Čakovca.

Ako usporedimo broj oborenih čunjeva kod Velebita 3424. i 3314 kod gostiju iz Čakovca, lako je prepoznati nadmoć „domaćina“ iz našega grada. Najuspješniji pojedinac u  momčadi Velebita bio je ovog puta Dubravko Mesić, a kod momčadi gostiju Ninoslav Mikac.

Iako su neki manje upućeni pisali da je ovaj susret odlučivao o opstanku ekipe Velebita u 1.Hrvatskoj kuglačkoj ligi, ne odgovara istini jer je momčad Velebita 3.kola prije kraja stajala na 7.mjestu ispred tri kandidata za ispadanje što mu je značilo čvsto tlo pod nogama u 1. Ligi naredne takmičarske sezone.

Ako se obistini činjenica da svi s radošću očekujemo završetak kuglane u Otočcu, onda se s sigurnošću može reći da je ovo bila posljednja utakmica u kojoj je momčad Velebita bila domaćin na tuđoj kuglani.

Pobjeda u ovom slučaju je samo pridonijela radosti u očekivanju „svoja četiri zida“.

U sljedećem ujedno i zadnjem kolu ove sezone, momčad Velebita gostuje u Splitu kod momčadi Mertojak koja drži 1.mjesto na tablici, dok drugi Zaprešić očekuje kod kuće momčad Poštara koji drži treće mjesto.

Na začelju tablice nalaze se Medveščak 1958., Željezničar i Kandit.,svi sa istim brojem bodova što će činiti najuzbudljiviji susret u zadnjem kolu.

Za momčad Velebita kraj sezone ulazi u mirne vode,ali u očekivanju jesenskog dijela takmičenja.

U želji da i dalje pronose uspješno ime grada Otočca,zaželimo im ostvarenje njihovih želja!

„SVIH DEVET“! Tako se to kaže u kuglanju!

 

Tekst i snimak:

Stjepan Brajković-Murta  

Podijeli novost na društvenim mrežama!