O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zajmovi za obrtna sredstva

1/1
Zajmovi za obrtna sredstva
Zajmovi za obrtna sredstva
Objavljeno: 15-03-2017

OTOČAC – Doći u poslovanju do nekog zajma je i lako i teško, lako – jer mnogi ih nude, teško – jer nije lako ispuniti sve uvjete za dobivanje, a ostaje i ono krajnje pitanje ući u zajam – ne ući u zajam. Tu nema laka odgovora, svaki poslodavac sam mora dobro odvagnuti što će i kako učiniti. Među one koji daju zajmove za obrtna sredstva je i HAMAG-BICRO.

Cilj je njihova programa financiranje mikro i malih subjekata, odnosno financiranje trajnih obrtnih sredstava, a sve kako bi se omogućio brži rast poslovanja i povećanje tržišnog udjela poduzetnika, zadržavanje postojećih i povećanje broja novih radnih mjesta, modernizaciju i proširenje postojećeg poslovanja, financiranje tekućih obveza koje nastaju u redovnima poslovnim aktivnostima, podmirenju obveza prema dobavljačima, pripremi izvoza te poboljšanju kvalitete usluge u turističkoj sezoni.

Najniži iznos mikro zajma za obrtna sredstva je 1.000, a najviši 25.000 eura. Rok otplate je do tri godina, uključujući poček (do šest mjeseci, ako je otplata minimalno dvije godine). Raspon kamatnih stopa je od 1,5 do 3,5 posto, a utvrđuju se prema mjestu ulaganja – doznajemo u HGK Županijskoj komori Otočac.

Program je otvoren do iskorištenja sredstava.

Više o tomu može se pogledati ovdje.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!