O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Maškare vratile ključeve Grada gradonačelniku

1/7
Maškare vratile ključeve Grada gradonačelniku
Maškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelnikuMaškare vratile ključeve Grada gradonačelniku
Objavljeno: 02-03-2017

U utorak je u Senju vladalo pravo maškarano ludilo. Program zatvaranja 359. senjskog mesopusta započeo je  Mesopusnim druženjem u organizaciji Kluba maturanata senjske gimnazije i Senjske lige protiv raka na Pavlinskom trgu u Senju u 10 sati. Dijelile su se tople frite i kuhano vino, a okupljene je zabavljao  VIS “Bonaca”. Predstavljen je i  155. broj  humoristično – satiričnog lista Metle i škavacere, koja se brzo rasprodala.

U 16:30 s Mađarske rive krenula je mesopusna povorka u kojoj su sudjelovali Gradska glazba Senj, gradska svita, gradonačelnik Darko Nekić, zamjenik gradonačelnika Filip Samaržija, djeca iz Dječjeg vrtića „Travica“ i Osnovne škole S. S. Kranjčevića Senj, kao i druge maškarane skupine. Povorku je došao pogledati veliki broj građana, a svi su na kraju završili na Trgu Dvorac gdje je Mesopust osuđen za sve loše što nam se dogodilo u protekloj godini. Na Dvorcu je okupljene također zabavljao VIS “Bonaca”. Meštar mesopusta „Feralić“ vratio je ključeve grada gradonačelniku, te mu u šali ponudio pomoć oko vođenja grada ako mu pomoć bude trebala. Gradonačelnik se zahvalio meštru, kao i svima koji su sudjelovali u cijelom programu Mesopusta.

Po završetku programa na Dvorcu svi su se preselili u Magnus, gdje su se mogli počastiti besplatnim krafnama. U Magnusu je održan i zadnji ovogodišnji bal, na kojem je kao i na prethodnih osam balova, sve zabavljao senjski bend “Trio Marinero”.

Grad Senj

Podijeli novost na društvenim mrežama!