O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Manje od mjesec dana za podnošenje prijava po mjeri 9.1.1.

1/1
Manje od mjesec dana za podnošenje prijava po mjeri 9.1.1.
Manje od mjesec dana za podnošenje prijava po mjeri 9.1.1.
Objavljeno: 28-02-2017

OTOČAC - Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, u okviru Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., raspisali su natječaj za provedbu podmjere 9.1. „Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru“, provedbu tipa operacije 9.1.1. „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“. Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje ulaganja koja su predmet navedenog tipa operacije – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac.

Prihvatljivi prijavitelji su proizvođačke organizacije priznate u razdoblju od 1. siječnja 2014. godine do 31. prosinca 2020. godine u bilo kojem sektoru poljoprivredne proizvodnje u rangu mikro, malih i srednjih poduzeća. Iznos potpore određuje se u skladu s godišnjom vrijednosti utržene proizvodnje te se proizvođačkoj organizaciji može isplatiti potpora u ukupnom iznosu od 500.000 eura, odnosno najviše 100.000 eura u protuvrijednosti u kunama za poslovnu godinu.

Prihvatljive aktivnosti u okviru ovog natječaja odnose se na poznavanje i prikupljanje podataka o proizvodnji članova proizvođačke organizacije, zatim sakupljanje, sortiranje, skladištenje i pakiranje proizvodnje članova proizvođačke organizacije te komercijalno i računovodstveno upravljanje i/ili centralizirano knjigovodstvo i sustav fakturiranja.

Natječaj je otvoren 24. siječnja i traje do 24. ožujka ove godine, nije preostalo mnogo vremena za podnošenje prijava.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!