O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Završene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanje

1/14
Završene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanje
Završene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanjeZavršene Mačkare u Gackoj - bal za sjećanje
Objavljeno: 26-02-2017

OTOČAC – Sinoć su u velikoj dvorani DVD-a Otočac završile ovogodišnje Mačkare u Gackoj. Bila su dva bala, ali bala! Bilo je također za očekivati da će na posljednjim mačkarama biti puno posjetitelja, puno mačkara, grupa, tako je i bilo. Potrudili su se gacki mačkari biti Ruzinavi brod, Tratinčice, Kaubojke, Vesela maškarana grupa s Novčice, Josipa Lisac i Karlo Metikoš, Poglavica Apača. Razigrane ciganke, Pipi Pipi Pipi Pipi i Pipi, ma tko to sve može nabrojiti.

A valjalo je najboljima dodijeliti i nagrade. Prva nagrada pripala je Obitelji Aman Taman, druga Ča Ki Mi, a treća Leopardicama iz Gacke.

Bilo je veselo i lijepo, za štimung se pobrinuo Narodni dar i Allegro band. Nisu se štedjeli, a bome ni mačkare niti posjetitelji. A da bi ostao slikovni trag, za to se pobrinuo Fotoklub Otočac – naglašava organizatorica balova Mladenka Orešković, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Otočca.

M. K.

Foto: Fotoklub Otočac

Podijeli novost na društvenim mrežama!