O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Preventivi sistematski pregledi za hrvatske branitelje

1/1
Preventivi sistematski pregledi za hrvatske branitelje
Preventivi sistematski pregledi za hrvatske branitelje
Objavljeno: 25-02-2017

Ministarstvo hrvatskih branitelja sukladno dostupnim podacima, putem Područnih jedinica Ministarstva i županijskih Centara za psihosocijalnu pomoć započinje s pozivanjem hrvatskih branitelja na preventivne sistematske preglede.

Preventivnim sistematskim pregledima 2017. godine biti će obuhvaćeni branitelji sa 1500 i više dana borbenog sektora, koji nemaju status HRVI iz Domovinskog rata.

Sistematski pregled obuhvaćat će: laboratorijske pretrage: KKS, SE, AST, ALT, UREA, KREATININ, LIPIDOGRAM, URIN-kvalitativna analiza, EKG, RTG pluća, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk prostate za muškarce, ultrazvuk dojke i ginekološki pregled za žene, specijalistički pregled interniste, psihološko testiranje te psihijatrijska obrada (prvi pregled) prema indikacijama.

Sistematski pregledi na području Ličko-senjske županije provoditi će se u Općoj bolnici Gospić. Prijave za sistematske preglede podnose se u Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja u Gospiću, Kaniška 10, osobno, putem telefona na broj 053/575377, ili na e-mail adresu: slavka.gerovac@branitelji.hr, svakog radnog dana u vremenu od 8,00 do 16,00 sati.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!