O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Mein Trumpf – veliki intervju 35-orici "veličanstvenih"

1/1
Mein Trumpf – veliki intervju 35-orici "veličanstvenih"
Mein Trumpf – veliki intervju 35-orici "veličanstvenih"
Objavljeno: 15-02-2017

OTOČAC – Valja ovu vjesticu popratiti i na ovom portalu, don Blog, iliti don Angjelo Kaćunko „namirio je“ 10 obljetnicu svoga blogovanja i odlučio se oprostiti od te svoje velike ljubavi i obveze. Pritom je, sasvim namjerno, pozvao 35 sudionika iz cijele Hrvatske (i svijeta) da mu postave pitanja na koja će on dati odgovore u svomu posljednjem blogu. Kako rekao, tako i učinio, na mrežama se našao njegov, nazovimo to tako, veliki sučelni završni razgovor (interwiev). Zanimljivo je bilo vidjeti da gotovo nitko od tih 35 „novinara“ nije ponovio pitanje, odnosno da se ono nije poklopilo. A upravo je don Blog na to i računao, stari je to medijski lisac i maher, toga se žedna preko vode ne vodi lako, barem kada su mediji u pitanju. I, naravno, ta raznolikost toliko brojnih pitanja mu je dala neslućene mogućnosti odgovora i pojašnjenja, odnosno sinteze svega onoga dok je bio - don Blog.

Zanimljivi su mu i „novinari“ koji su odabrani da mu postave pitanja. Valja nabrojati samo neke (kuda bi nas to odvelo da se spomene sve?): Juraj Jezerinac, vojni ordinarij u miru; Rajko Bundalo, umirovljeni glumac; Darko Pavičić (novinar u VL); Mile Bogović, biskup u miru; Marin Čilić, teniser; Franjo Jurčević, svećenik i dr. bloger; Slaven Letica, sveuč. prof.; Davor Pavuna, sveuč. prof.; Josip Pečarić, akademik; Milan Šimunović, sveuč, prof.; Ivan Ugrin, novinar; Vladimir Lončarević, sveuč. prof. i brojni drugi.

Ali, nije don Blog zaboravio i u to birano društvo uvrstio i „domaće snage“, ma kakvi. Tako su mu pitanja imali prigode postaviti: Marinko Miličević, kancelar GSB; Marko Čuljat, novinar; Karlo Starčević, poduzetnik; Glorija Kranjčević, orguljašica i gimnazijalka; Mišel Grgurić, tajnik gs biskupa; Mira Kranjčević, mežnarica; Milan Kranjčević, književnik.

Cijeli sučelni razgovor može se pogledati na:  http://blog.vecernji.hr/don-kacunko/mein-trumpf-veliki-intervju-35-orici-velicanstvenih-9146 .

M. K.

Foto: D. Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!