O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zimska idila u oku fotografa

1/25
Zimska idila u oku fotografa
Zimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografaZimska idila u oku fotografa
Objavljeno: 28-01-2017

Upravo idealno vrijeme za fotografiju bilo je danas u vrijeme održavanja revijalnog dijela 5. festivala gackih snjegovića u gradskom parku u Otočcu. Odaziv na festival nije bio masovan, daleko od toga, ali obitelji s djecom i grupe djece koje su došle, nisu požalile.

Pet natjecateljskih ekipa uhvatilo se nemoguće misije, oblikovanja prhkog snijega koji bježi i rasipa se na sve strane. Vrijedne dječje ručice, uz malu pomoć roditelja, uspješno su savladale teški zadatak i nastalo je ukupno 8 snjegovića i nekoliko nedefiniranih formi.

Sve su to ovjekovječili fotografi Fotokluba Otočac, Milan Krznarić, Goran Orešković, Zoran Stegnjajić i Marko Orešković. Koliko je ljepote bilo danas u njihovu oku, koliko su idiličnih prizora (vrhunskih zimskih razglednica) zabilježili, pogledajte u galeriji fotografija. Prenijeli smo samo djelić, ostale slike možete razgledati na stranici fotokluba i u fb grupi Gacka na dlanu.

Kako se svih 5 ekipa zdušno trudilo, žiri je odlučio da su svi pobjednici te su svima podijeljene jednake nagrade, poklon bonovi u vrijednosti 200 kuna koje je osigurao portal Glas Gacke, snjegovići udruge Gačanka i CD-i koje je darovao HRO.

Svi će sudionici na kraju Festivala snjegovića (kraj zime) također dobiti i majice s logom Festivala (zajedno sa sudionicima foto-natječaja Glasa Gacke za najljepšeg snjegovića), a koje osigurava TZG Otočca.

Festival snjegovića organiziraju Turistička zajednica grada Otočca, Hrvatski radio Otočac i Glas Gacke.

 

M.K.G.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!