O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nenad Levar pobjednik memorijalnog šahovskog turnira u Gospiću

1/1
Nenad Levar pobjednik memorijalnog šahovskog turnira u Gospiću
Nenad Levar pobjednik memorijalnog šahovskog turnira u Gospiću
Objavljeno: 19-12-2016

Povodom Božičnih blagdana a i na spomen na Paju Šimića, legendarnog branitelja dragovoljca jednog od prvih organizatora obrane Gospića i zapovjednika, u Gospiću je odigran prigodni šahovski turnir. Sudjelovala su 14 igrača a pobjedio je FIDE majstor Nenad Levar iz Otočca sa 11.5 bodova, koji je izjavio da mu je izuzetno drago što se igra turnir u čast prijatelja Paje i što je baš on pobjedio.

Za nagradu Levar  je dobio diplomu i  skupocjenu šahovsku garnituru ručni rad. Drugo mijesto osvojio je Mario Kranjčević iz Otočca sa 11 bodova, te je dobio digitalni profesionalni šahovski sat, poredak ostalih: 3.mj Ivan Prpić-Senj 10 bodova, 4 mjesto Čanić Gospić 9 bodova, Milan Orešković  i Miro Drvar 8,5, Ivan Bukovac 8, Milan Vukelić 7, Vid Šarić 6, Drago Gradišer 4.5, Milan Kuga 4, Ivan Šarić, Božo Milković i Igor Orešković 1 bod.

Nakon ručka u hotelu "ANA" čiji je vlasnik brat Dane od pokojnog Paje Šimića,održana je skupština uz predstavnike klubova gdje je prihvaćneo izvješće o radu i donešen plan i program za sljedeću godinu.

N.L.

Podijeli novost na društvenim mrežama!