O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvoren "Advent u Gospiću"

1/21
Otvoren "Advent u Gospiću"
Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću" Otvoren "Advent u Gospiću"
Objavljeno: 17-12-2016

GOSPIĆ - Dana, 17.prosinca, u 20,00 sati, u Parku Kolakovac u Gospiću pod vedrim nebom, sa temperaturom pet stupnjeva ispod nule počeo je ovogodišnji "Advent u Gospiću".

Na otvorenju je najviše mladih kojih je cca.200-tinjak i slušaju koncert duhovne glazbe ( Hržica, sestre Husar). U Parku je i nekoliko drvenih kućica sa Božićnim ukrasima, kuglicama za bor, novogodišnjim čestitkama, rasvjetom. Tu su i dvije kućice u jednoj su promrzle studentice Veleučilišta u Gospiću koje skupljaju dobrovoljne priloge za obitelj Burić iz Otočca, a prema izjavama ljubaznih djevojaka građani su donirali oko 2.000,00 kuna, te u drugoj kućici je Društvo "Naša djeca" Grada Gospića koji prodaju ručno izrađene božićno-novogodišnje ukrase.

Svi su dobro obučeni, kapa, šal, rukavice te tako prate večerašnji koncert. Roditelji slikaju djecu u kočiji Deda Mraza sa sobovima, a stariji uživaju uz kuhano vino.

Pozdravni govor održala je zamjenica gradonačelnika Gospića Marta Grgurić.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!