O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Potpisan Sporazum o suradnji dvije komore

1/3
Potpisan Sporazum o suradnji dvije komore
Potpisan Sporazum o suradnji dvije komorePotpisan Sporazum o suradnji dvije komorePotpisan Sporazum o suradnji dvije komore
Objavljeno: 17-12-2016

OTOČAC – Danas poslije podne je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac potpisan Sporazum o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Privredne komore Unsko-sanskog kantona.

Sporazume su potpisali po punomoći predsjednika HGK Luke Burilovića dr. Joso Brajković, predsjednik Županijske komore Otočac i Nihad Šušnjar, generalni sekretar Privredne komore Unsko-sanskog kantona.

Obojica su istakla dosadašnju dugu suradnju, koja se temeljila na Sporazumu iz 1999. godine. Kako su se promijenila vremena i kako je došlo do promjena u gospodarstvu u svijetu, pojavila se potreba za potpisivanjem novoga Sporazuma s novim sadržajem.

Nihad Šušnjar je istakao dobru suradnju sa Županijskom komorom Otočac, koja već gotovo od samoga početka Međunarodna sajma Eko-Bis u Bihaću predstavlja svoje gospodarstvo i svoje gospodarstvenike, odnosno sudjelovanje na stručnim i znanstvenim konferencijama koje se prilikom tog sajma priređuju. Dr. Joso Brajković je naglasio da je ta suradnja obostrana, o čemu svjedoče brojni izlagači i na ovogodišnjemu 10. jubilarnom Božićnom sajmu u Otočcu.

Potpisivanju Sporazuma o suradnji nazočila je i potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!