O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvoren Božićni sajam u Otočcu

1/73
Otvoren Božićni sajam u Otočcu
Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu Otvoren Božićni sajam u Otočcu
Objavljeno: 17-12-2016

OTOČAC - 10. Međunarodni božićni sajam u okviru događanja Advent u Otočcu održava se 17. i 18. prosinca (danas i sutra) u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac.  Organizator sajma je Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Županijske komore Otočac, a partner je Privredna komora USK i Unsko-sanski kanton, BiH.

Pozdrave ispred HGK uputila je potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj. Deset godina održavanja ove manifestacije potvrda su organizatora da se u ovo blagdansko doba godine promiču proizvodi hrvatskih proizvođača. Svjesni smo da je Ličko-senjska županija suočena s mnogim problemima u gospodarskom i socijalnom pogledu , negativna demografska kretanja posljedica su stradanja u Domovinskom ratu koa i migracije stanovništva. PO svojoj površini ovo je najveća županija i obuhvaća 9,5 državnog teritorija te zauzima središnji geografski položaj na sjecištu prometnih pravaca a imate i brojne prirodne resurse, prirodne ljepote, 3 Nacionalna parka, izlaz na morete povjesno i kulturno naslijeđe. Nositelji budućeg gospodarskog razvoja mali su poduzetnicci kojih je 95% u ukupnom broju svih poslovnih subjekata u ovoj Županiji, i to može biti vaša prednost jer male se tvrtke lakše i brže prilagođavanju potrebama tržišta, imaju mogućnost bolje organizacije te mogu ponuditi bolje usluge. Malo i srednje poduzetništvo Ličko-senjske županije svoj potencijal ima i u sektoru turizma , poljoprivrede, trgovine, i ekološki prihvatljive industrije. I ovaj Međunarodni božićni sajam sjajna je prilika za promociju vlastite proizvodnje ali i prilika proizvođačima , tvrtkama i institucijama za razmjenu iskustava i ideja kako bi zajedničim djelovanjem otklonili prepreke na putu gospodarskog razvoja. Svima skupa želim puno uspjeha u radu te koristim ovu priliku da vam od srca zaželim sretan Božić, Novu i uspješno godinu - kazala je Čagalj.

Prisutne je pozdravio i generalni sekretar Privredne komore Unsko-sanskog kantona BiH, riječi molitve i blagoslova sajma obavio je mons.mr.Tomislav Šporčić generalni vikar, dekan i otočki župnik, a svečano otvorenje zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković.

Uvaženi gosti obišli su sve štandove kojih je iznimno veliki broj, puna dvorana, a svečano otvorenje uveličala je ženska klapa "Senjkinje" iz Senja.

Uskoro više....

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!