O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

10. Božićni sajam - prvi dan

1/1
10. Božićni sajam - prvi dan
10. Božićni sajam - prvi dan
Objavljeno: 16-12-2016

OTOČAC – Organizatori i supokrovitelji 10. Božićnog sajma u Otočcu su u „završnim radovima“ u svezi pripremanja prostora za sajam, tijekom popodneva će biti montirani štandovi i oprema kako bi izlagače sutra ujutro sve dočekalo spremno. Naravno da tu ima poprilično fizička posla, pored onoga drugoga koji se odnosi na samu organizaciju, protokol, dočekivanje svih gostiju koji će doći na otvaranje sajma i slično. A sav taj posao ne obavlja više od desetak ljudi, ako i toliko.

Božićna čarolija u Gackoj za posjetitelje počinje već u 10 uri, što podrazumijeva da su do tada štandovi već popunjeni. U 11 uri je protokolarno otvaranje sajma, u 12 uri započinje 1. Međunarodna konferencija o ženskomu poduzetništvu u velikoj dvorani DVD-a Otočac, u 14 sati je potpisivanje Sporazuma o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Privredne komore Unsko-sanskog kantona iz Bihaća u prostorijama Županijske komore Otočac. Sve će se to odvijati paralelno s tijekom sajma.

Na ovomu sajmu ukupno će biti 68 izlagača, od toga čak njih 15 iz Bosne i Hercegovine. No, kakav bi to bio sajam ako ne bi bilo „ića i pića“, za što će se pobrinuti Babaloo Bar iz Otočca u suradnji s Bistroom Travel iz Gospića. Dakle, svatko će po primjerenim cijenama moći okrijepiti i tijelo.

Pri kraju prvoga dana Božićnog sajma, s početkom u 18 uri, bit će priređen show frizura. Naime, gačanski frizerski saloni: Alka, Dagi, Dea, Iva, Ota, Sjena i Teo, odnosno ukupno 19 frizerki i frizera pobrinut će se da na „licu mjesta“, pred očima javnosti i posjetitelja izrade i toliko zanimljivih frizura. Ali to nije sve, frizeri će publici ponuditi mnogo toga više, treba doći i vidjeti o čemu je riječ.

Moglo bi se kazati da će to biti poprilično sadržajan dan.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!