O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

20 godina rada Obrtničke komore LSŽ-e

1/2
20 godina rada Obrtničke komore LSŽ-e
20 godina rada Obrtničke komore LSŽ-e20 godina rada Obrtničke komore LSŽ-e
Objavljeno: 16-12-2016

GOSPIĆ - U nazočnosti članova Skupštine te obrtnika koji su obnovili rad Obrtničke komore LSŽ i Udruženja obrtnika Gospić u KIC Gospić je održana svečana sjednica  povodom 20 godina rada.

Nazočne su pozdravili predsjednik UO Gospić, Ivica Tomljenović te OK LSŽ, Marko Sokolić koji su evocirali uspomene, dotakli probleme i uputili želje obrtnika da sudjeluju i surađuju u tijelima koja donose odluke vezne za obrtništvo i poduzetništvo.

Zahvalu obrtnicima uputila je i zamjenica gradonačelnika Gospića, Marta Grgurić dok je župan Milan Kolić s zadovoljstvom istakao da je u ličko senjskom obrtništvu zaposljeno 2,5 više nego lani.

- Drago mi je da mogu među vama najaviti projekt Razvojnog centra LSŽ u koji s razvojnom agencijom LIRA i gradom Gospićem namjeravamo uložiti 20 milijuna kuna, istakao je Kolić.

Na svečanosti je pročitan izvod iz zapisnika iz 1995. godine kao i imena osnivača kojima su Sokolić i Tomljenović uručili prigodne zahvalnice, dok je župan Kolić uručio diplome mladim obrtnicima majstorima.

Ž.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!