O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sve pripravno za Međunarodnu konferenciju o ženskomu poduzetništvu

1/1
Sve pripravno za Međunarodnu konferenciju o ženskomu poduzetništvu
Sve pripravno za Međunarodnu konferenciju o ženskomu poduzetništvu
Objavljeno: 14-12-2016

OTOČAC – Posao oko organizacije 1. Međunarodne konferencije o  ženskom poduzetništvu, a koju Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira u subotu, 17. prosinca, u okviru 10. Božićnog sajma u Otočcu, je posve obavljen.

Javnosti radi valja kazati da ova konferencija nije namijenjena žena poduzetnicama koje će sudjelovati u panel diskusiji, ili ženama poduzetnicama, odnosno općenito ženama, već je namijenjena svima, dakle i muškarcima, svima onima koje zanima o čemu će sve biti riječi, o čemu će se raspravljati. Dakle, svatko od građana i gostiju koji taj dan budu u Otočcu dobro je došao na ovu konferenciju.

Samo da se prisjetimo, konferencija počinje u 12 uri (nakon što Božićni sajam bude otvoren) i potrajat će predvidivo do 16 sati. A bit će održana tik do gradske športske dvorane (u kojoj će biti Božićni sajam) – u velikoj dvorani Dobrovoljna vatrogasna društva Otočac. Što bi se reklo – sve pod nogu.

A koliki je značaj ovoj konferenciji dala sama HGK, svjedoči nazočnost potpredsjednice HGK Mirjane Čagalj, koja će konferenciju i otvoriti.

Medijski će ovaj događaj biti na primjeren način popraćen, svakako valja istaći Privredni vjesnik kao medijskog pokrovitelja, pored HRO-a i niza portala.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!