O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

17. prosinca - u Otočcu prva Međunrodna konferencija o ženskom poduzetništvu

1/1
17. prosinca - u Otočcu prva Međunrodna konferencija o ženskom poduzetništvu
17. prosinca - u Otočcu prva Međunrodna konferencija o ženskom poduzetništvu
Objavljeno: 05-12-2016

OTOČAC – Sve pripreme za prva Međunarodnu konferenciju o ženskom poduzetništvu u Otočcu su već pri samomu kraju – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac. Naime 17. prosinca s početkom u 12 sati, a u sklopu manifestacije Advent u Otočcu i obilježavanja jubilarnog 10. Međunarodnog božićnog sajma u Otočcu u organizaciji Županijske komore Otočac bit će održana ova konferencija.

U sklopu konferencije bit će organizirano predstavljanje uspješnih poslovnih priča poduzetnica iz Ličko-senjske županije, ali i iz drugih krajeva Hrvatske te zemalja u okruženju – Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

Cilj konferencije je progovoriti u javnosti o ženskom poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijale poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmijene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

Na ovoj konferenciji bit će upriličena i panel-diskusija, koji će voditi novinari Privrednog vjesnika iz Zagreba.  Kroz diskusiju pokušat će se doći do odgovora gdje se točno stječu menadžerske vještine; kroz praksu ili formalno obrazovanje, te koji su faktori koje panelistice vide kao put uspjehu. Također, usporedit će se iskustva iz različitih dijelova Hrvatske i inozemstva. Predviđeno je i predstavljanje uspješnih projekata koji su se bavili ženskim poduzetništvom.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom