O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"

1/31
Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"
Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"Otvoren malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka"
Objavljeno: 03-12-2016

OTOČAC - Dana, 3.prosincau 17,00 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Otočcu službeno je otvoren 9.po redu malonogometni turnir "Mario Cvitković - Maka". Službena voditeljica turnira Mateja Posai pozdravila je sve prisutne u dvorani a posebno roditelje i obitelj poginulog Marija Cvitković te njegovih prijatelja Tomislava i Vedrana. Tradicionalno od samog početka turnir se održava na tragično poginule mladiće, naše prijatelje, suigrače i sugrađane Marija, Tomislava i Vedrana.  Njima je odana i počast minutom šutnje.

Voditeljica je pozdravila i uvažene goste domaćina, zamjenika gradonačelnika Grada Otočca Nenada Jankovića, predsjednika Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milana Radoševića, predsjednika NS LSŽ i člana Izvršnog odbora HNS-a Marijana Kustića, te predsjednika Komisije za mali nogomet HNS-a Borisa Durlena.

Ove godine MNK Otočac slavi 10 godina svog postojanja i djelovanja, što je još jedan razlog za posebnu svečanost večeras. U 10 godina rada i djelovanja kluba izmjenila su se 3 predsjednika, a četvrti je sadašnji dr.Marijan Erceg. Prvi predsjednik i osnivač kluba bio je Davor Atalić. Klub je uspješno vodio od 2006. do 2008.godine. Naslijedio ga je Žarko Furlan od 2008. do 2014.godine. Nakon njega klub je godinu dana vodio Tomislav Marincel. Aktualni predsjednik je Marijan Erceg koji se obratio prisutnima s pozdravnim govorom i zahvalom igračima, klubu, prisutnim.

Interes za ovu sportsku manifestaciju prešao je granice lokalne zajednice, stoga veliku potporu turniru pruža i NS LSŽ a predsjednik Marijan Kustić je kazao kako mu je čast i zadovoljstvo i ove godine doći na ovaj memorijalni turnir, pozdravio sve prisutne u ime župana Milana Kolića, u ime Nogometnog saveza i Davora Šukera i u svoje ime. Na početku bih se zahvalio Borisu Durlenu s kojim smo u vrlo kartkom vremenu dogovorili dolazak Malonogometne raprezentacije Hrvatske, iako sutra idu na put nije bio problem doći ovdje danas odigrat jednu lijepu utakmicu za oko stoga se još jednom zahvaljujem. Čestitao bih predsjedniku MNK Otočac 10.obljetnicu rada i ovo je jedan plod veliki ovog turnira mogu reći i ponos LSŽ i Grada Otočca, a i šire kad je u pitanju organizacijski malonogometnog turnira. Potom je Kustić uručio dr.Ercegu 5 malonogometnih lopti i kameru za snimanje turnira.

Potom se obratio Boris Durlen koji je kazao da su bez razmišljanja došli u Otočac kako bi digli taj turnir na još jedan viši nivo. HNS na čelu sa Davorom Šukerom daje maksimalnu podršku futsalu ( dvoranski nogomet) i mi će mo se priključiti s jednim poklonom nogometnim loptama i određenim suvenirima kao znak pažnje i dobre volje za ovaj turnir. Želim pozdravit ove ljude i entuzijaste koji vode ovaj klub da im se da maksimalna podrška da taj sport bude zastupljen. Potom je Durlen uručio dr.Ercegu lopte i suvenire a dr.Erceg gospodinu Durlenu zahvalnicu MNK Otočac.

Podršku od samog početka pruža i lokalna zajednica, Grad Otočac s gradonačelnikom, a zamjeniku gradonačelnika Nenadu Jankoviću pripala je čast službenog otvorenja turnira. Janković je pozdravio sve prisutne, uvažene goste, organizatore MNK Otočac u svoje osobno ime i u ime gradonačelnika dr.Stjepana Kostelca koje je pohvalio na dobroj organizaciji, te kazao kako ćemo svaku večer imati priliku pratiti utakmice koje su dobre kvalitete. Ove godine se MNK Otočac potrudio da im u goste dođe Malonogometna reprezentacija Hrvatske i snjima odigra utakmicu. Janković je kazao kako želi da večeras i sve druge večeri uživamo u sportskom natjecanju, svim natjecateljima poželio puno sportske sreće i što manje ozljeda i neka pobjedi najbolji. Na poseban način iz sveg srca pozdravio je i roditelje našeg Marija i vjerujem da je i on ovdje zajedno s nama i njegov duh i da se veseli s nama o sve ovome što se događa. Zaista mi je čat i zadovoljstvo da otvorim ovaj 9. malonogometni turnir i proglašavam ga otvorenim - kazao je Janković.

Potom je najmlađi član MNK Otočac Matija Kraljić uzeo loptu i izveo početni udarac.

Prije službenog otvaranja odigrana je utakmica mladeži između Hotel Lika Gospić i Team Silber s rezultatom 15:0. Možemo reći da je ta utakmica predigra za slijedeću utakmicu koja je od povijesnog značaja za naš grad i sportsku zajednicu. Povodom proslave 10 godina postojanja i djelovanja kluba ugostili smo Hrvatsku malonogometnu reprezentaciju koja je svoje snage odmjerila s domaćinom MNK Otočac, ovo je prvi puta u povjesti da je Hrvatska malonogometna reprezentacija gostuje/igra protiv nekog malonogometnog kluba stoga je i to velika čast za domaćina.

Voditeljica-spikerica pozdravila je i izbornika Hrvatske malonogometne reprezentacije Matu Stankovića koje je kratko pozdravio sve prisutne i kazao kako će večeras igrači govoriti, čime je zaradio veliki aplauz gledatelja.

Suci utakmice su Antonio Kostelac ( Otočac) i Mario Lulić ( Gospić), a treći sudac je Romana Cindrić -Otočac ( prva i za sada jedina nogometna sutkinja u Ličko-senjskoj županiji).

Mažoretkinje Gačanke iz Otočca svojim angažmanom i plesom uveličale su svečane sportske trenutke, a svojim plesim nastupima uveseljavaju sportske trenutke turnira unatrag nekoliko godina. Hvala im, a posebno njihovoj voditeljici Ivani Balen-Sušić.

Utakmica između Hrvatske malonogometne reprezentacije i MNK Otočac završila je rezultatom 7:1. Stijelac za domaćina bio je Luka Banić.

U nastavku večeri odigrano je još nekoliko utakmica.

I.B.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!