O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Teakwondo klub "Senj" na Jastreb openu

1/13
Teakwondo klub "Senj" na Jastreb openu
Teakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openuTeakwondo klub "Senj" na Jastreb openu
Objavljeno: 30-11-2016

Teakwondo klub "Senj" učestvovao je u Zagrebu na 18. Jastreb openu - Veleposlanika Republike Koreje,koje je najveće međunarodno humanitarno teakwondo natjecanje za djecu i mlade u Hrvatskoj.

Ova sportska priredba humanitarnog karaktera bila je namjenjena  štićenicima  "Kuće ljubavi" koja djeluje u sklopu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Pod vodstvom trenerice Ane Lopac za ekipu TD Senj nastupili su : Vita Prpić - kadetkinja - 47 kg,Laura Nekić - kadetkinja - 51 kg,Matija Podnar - 36 kg,Hana Parcela - 25 kg,Mirta Pavelić - 27 kg i Klara Biondić - 22 kg.

Zlatnu medalju osvojili su Matija Podnar i Hana Parcela.Mirta Pavelić je osvojila srebrnu medalju,a Vita Prpić je osvojila brončanu medalju.

Na natjecanju je učestvovalo 616 takmičara iz 74 kluba i nacionalnih ekipa iz 7 zemalja svijeta.

Čestitke trenerici Ani Lopac i ekipi TD "Senj" na postignutim rezultatima.

Moto ovog humanitarnog natjecaja bio je " NE POSTOJE VELIKE STVARI,SAMO MALE STVARI UČINJENE S PUNO LJUBAVI"

 

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!