O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu

1/13
Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu
Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu Minimalna pobjeda juniora NK Split u Otočcu
Objavljeno: 17-11-2016

Dana 17.studenog, u Otočcu, na gradskom stadionu u 13,30 sati juniori NK Otočca odigrali su 1. kolo kupa Hrvatske protiv RNK „Split“ iz Splita. Utakmica je od samog početka bila otvorena a obje momčadi su bili u prilikama za pogodak, ipak nadmoćniji su bili NK Split i pobijedili rezultatom 2:1.

Juniorska momčad NK Splita trenutno zauzima 2. mjesto u prvenstvu Hrvatske, te da godinama ima odličnu školu nogometa. Našim juniorima, sa trenerom Sladovićem, je to nagrada za svoje prezentacije u 1. NL središta Rijeka (bivša 2. HNL zapad) gdje brane boje našeg kluba i grada.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!