O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Život, dakle biraj!

1/6
Život, dakle biraj!
Život, dakle biraj!Život, dakle biraj!Život, dakle biraj!Život, dakle biraj!Život, dakle biraj!Život, dakle biraj!
Objavljeno: 07-10-2016

Od 28. rujna do 6. studenog traje molitvena kampanja „Život, dakle biraj!“ koja uključuje molitvena bdijenja za nerođene ispred bolnica u 24 hrvatska grada, a skromna inicijativa pojavila se i u našoj sredini. Zajednica mladih Ivan Pavao II. inicirala je okupljanje svakog četvrtka u 19 sati na molitvi za nerođene u pastoralnom centru u Otočcu.

Iz iste je inicijative proizašla još jedna akcija Zajednice mladih – tijekom prošlog tjedna prikupljale su se potrepštine i novčana sredstva namijenjena majkama i bebama u kućama za napuštene trudnice i samohrane majke koje su hrabro odlučile izabrati život unatoč svim preprekama i pritiscima na koje su naišle.

Proširivši 'glas' među članovima molitvenih zajednica na području Otočkoga dekanata, u svega nekoliko dana prikupljena je veća količina potrepština i odjeće za trudnice, majke i bebe, zapravo i veća od planiranog, te je trebalo pronaći i adekvatan prijevoz. Uskočila je Udruga hodočasnika Gacke i Brinja „Sv. Rok“ te je u njihovu kombiju prikupljena donacija prevezena na adresu Udruge Betlehem u Karlovcu čiji je osnivač p. Marko Kornelije Glogović. 

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!