O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Linden Tree Retreat & Ranch među deset najluksuznijih europskih kampova

1/2
Linden Tree Retreat & Ranch među deset najluksuznijih europskih kampova
Linden Tree Retreat & Ranch među deset najluksuznijih europskih kampovaLinden Tree Retreat & Ranch među deset najluksuznijih europskih kampova
Objavljeno: 23-09-2016

VELIKA PLANA – Ovakve vijesti svakako raduju i ohrabruju, postaju poticaj svima drugima da se potrude postići uspjeh, moguće je samo kad se hoće i kad se zapne. O čemu je riječ? Linden Tree Retreat & Ranch, intimno i luksuzno utočište na Velebitu, a kako mu i ime govori da se radi o ranču, našao se na sedmomu mjestu od 10 najluksuznijih kampova u Europi. Naravno da to nije samohvala, o tome svjedoče i pišu drugi. Popis je objavio DK Eyewitness Travel.

A koje su se još destinacije našle među tih slavnih 10? Dvije iz Italije, zatim iz Španjolske, Portugala, Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Slovačke i Mađarske. Lijepo društvo, velika reklama.

A da ne bi bilo da ako laže koza da ne laže rog, cijeli tekst se može pogledati na: http://www.traveldk.com/article/top-10-luxury-camp-sites-in-europe/?utm_source=Info+Newsletter&utm_campaign=f3a6bd5ca1-CNTB+Newsletter+03_06_+2016+%28Hrvatska%29&utm_medium=email&utm_term=0_14c826b13b-f3a6bd5ca1-279135045  .

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!