O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kako li će izgledati nova otočka kuglana?

1/1
Kako li će izgledati nova otočka kuglana?
Kako li će izgledati nova otočka kuglana?
Objavljeno: 20-09-2016

OTOČAC – Nedavno je objavljena vijest da je došlo do početka radova na izgradnji zgrade otočke kuglane. Kako to obično biva, dođu na mjesto gradnje investitor, izvođač radova i niz drugih koji će u tome na ovaj ili onaj način participirati i postavi se 'kamen temeljac'. Uobičajena procedura.

Kako se moglo iz priopćenja investitora razabrati, a to je Grad Otočac, ne će to biti samo kuglana sa šest staza, koja udovoljava visokim kriterijima za organiziranje kuglačkih utakmica i na najvišim razinama, već će objekt imati u svom sastavu i ugostiteljski lokal. Uobičajeno je to kod takvih objekata, a Amerikanci su to doveli do savršenstva, u njihovim kuglanama se i kugla, i jede, i pije, čak i kupuje štošta, sve na jednomu mjestu. Očito je da će ugostiteljski lokal imati zadatak namaknuti sredstva za održavanje samog pogona kuglane.

 A kako zgrada kuglane izgleda? To se može vidjeti na pratećoj slici. Objekt je moderna arhitektonska konstrukcija, nimalo klasična gradnja, a u bojama je, čini se, dobrim dijelom usklađena s prodajnim centrom Plodina, koji se nalazi nedaleko buduće kuglane. Ovakva arhitektura i odabir boja će svakako osvježiti vizuru Ulice B. Kašića, načačkanu stereotipnima nemaštovitim socijalističkim višekatnicama.

I koliko god bilo prigovora na gradnju ove kuglane iz nekih krugova, bit će zanimljivo vidjeti tko li će sve biti podizvođač pojedinih radova. Treba samo malo strpljenja.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!