O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Stradao pod prevrnutim traktorom

1/1
Stradao pod prevrnutim traktorom
Stradao pod prevrnutim traktorom
Objavljeno: 19-09-2016

GOSPIĆ – Tijekom protekla vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama na području Otočca. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna lakše.

Izdvajamo prometnu nesreću sa teško ozlijeđenom osobom koja se dogodila u petak u 11:30 sati u Grabovoj Lokvi, Općina Brinje, kada se 67-godišnji Senjanin prevrnuo s traktorom. Vozač traktora je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Ogulinu.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2), Gospića (1), Donjeg Lapca (1) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđena su ukupno 52 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 12 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Vrhovinama, kod 49-godišnjaka iz Vrhovina (2.74 g/kg).

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!