O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jutros u Otočcu i Gackoj jako živahno

1/10
Jutros u Otočcu i Gackoj jako živahno
Jutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahnoJutros u Otočcu i Gackoj jako živahno
Objavljeno: 17-09-2016

OTOČAC – Sinoćnja kiša nije baš obećavala, prijetila je da uništi današnja događanja u Gackoj. No, eto, kiša pala, jutro osvanulo sunčano, poprilično toplo, ugodan dan za poželjeti. A kad je tako lijepo vrijeme, onda je u Otočcu živahno. Jutros izuzetno živahno. Najprije su se zaustavila dva autobusa branitelja iz Hrvatskog primorja, obilaze oni mjesta na kojima su ratovali u Domovinskom ratu, posjetit će spomen obilježja poginulima. Zadržali su se u grad na kavi, predahnuli i nastavili svojim putem.

Potom su počeli pristizati oldtimeri, posloživši se na plato ispred Gackoga pučkog otvorenog učilišta, što je, naravno privuklo pozornost ponajprije muškog, a i ženskog dijela svijeta. O XVI. Oldtimer auto rallyu bit će u narednom članku više riječi.

No, ni to nije sve, u međuvremenu s eu gradu zaustavilo nekoliko autobusa, a posjetitelji su obišli po svom programu Muzej Gacke i druge znamenitosti Otočca.

Doista je živahno, vjerojatno da je bilo kišno i hladno vrijeme sve to ne bi bilo tako.

M. K.

Foto: M.O. i I. B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!