O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dosta prometnih

1/1
Dosta prometnih
Dosta prometnih
Objavljeno: 05-09-2016

GOSPIĆ - Tijekom protekla vikenda evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene, a dogodile su se na području Gospića i Novalje.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Korenice (2) i Otočca (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je ukupno 100 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 5 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća utvrđena brzina kretanja od 205 km/h izmjerena je u subotu na autocesti A-1, između Gospića i Jadove kada je 31-godišnji Hrvat upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na teritoriju RH u trajanju od jednog mjeseca.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Vagancu, Općina Plitvička Jezera, kod 71-godišnjaka s područja Općine Rakovica (1.49 g/kg). 

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!