O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Bogoslužje riječi za početak školske godine

1/5
Bogoslužje riječi za početak školske godine
Bogoslužje riječi za početak školske godine Bogoslužje riječi za početak školske godine Bogoslužje riječi za početak školske godine Bogoslužje riječi za početak školske godine Bogoslužje riječi za početak školske godine
Objavljeno: 05-09-2016

Danas, 5.rujna, u župnoj crkvi u Otočcu bio je nesvakidašnji molitveni susret za sve učenike Osnovne i Srednje škole u Otočcu.

Za ovaj susret uobičajeno je imati Bogoslužje Riječi kako bi svi od onih najmanjih do najvećih mogli pažljivo u njemu sudjelovati. Bogoslužje je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić uz posluživanje mnoštva ministranata. Pjevanje je predvodio VIS "Trinitas" pod vodstvom Darija Košćak zajedno s članovima dječjeg zbora "Anđeli".

U kratkoj homiliji župnik je posebno naglasio jučerašnju svečanost iz Vatikana na kojoj je proglašena svetom Majka Terezija. Istaknuo je njezinu poniznost i veličinu u služenju najmanjima i najslabijima. Čitanje iz knjige mudrosti pročitala je Bernarda Zoričić, a molitvu vjernika čitale su Dora Burić i Lana Kranjčević.

Poslije Bogoslužja župnik je sve prisutne nastavnike i profesore pozvao na počašćenje i druženje u dvorani Pastoralnog centra.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!