O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gospićanin dragovoljno predao 157 komada streljiva i ručnu bombu

1/1
Gospićanin dragovoljno predao 157 komada streljiva i ručnu bombu
Gospićanin dragovoljno predao 157 komada streljiva i ručnu bombu
Objavljeno: 01-09-2016

Jučer je građanin u Gospiću dragovoljno predao 157 komada raznog streljiva i ručnu bombu, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Građane pozivamo da nam se pridruže u akciji „Manje oružja - manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.   

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!