O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Mnoštvo prometnih nesreća

1/1
Mnoštvo prometnih nesreća
Mnoštvo prometnih nesreća
Objavljeno: 30-08-2016

GOSPIĆ - Prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama su se dogodile na području Gospića (2), Otočca (1) i Novalje (1). U njima su četiri osobe lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (2), Senja (2) i Korenice (1).

Tijekom protekla vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je ukupno 107 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 11 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Gospiću, kod 21-godišnjakinje iz Gospića (1.91 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 239 km/h izmjerena je jučer na autocesti A-1 između Perušića i Gospića, kada je 40-godišnji Nijemac upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!