O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Raspodjeljena sredstva nerazvijenima u turizmu

1/1
Raspodjeljena sredstva nerazvijenima u turizmu
Raspodjeljena sredstva nerazvijenima u turizmu
Objavljeno: 19-07-2016

OTOČAC – Već smo objavili vijest kako je Hrvatska turistička zajednica podijelila potporu za 2016. Godinu turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima. A kako među te pripada i većina turističkih zajednica u Gackoj, Lici i Krbavi, evo tko je još i koliko dobio.

Nije loše prošla Turistička zajednica Grada Gospića, dobila je 30.000 kuna za biciklističke staze Gospić – NP Plitvička jezera. Zatim je dobila 10.000 kuna za smeđu signalizaciju kako bi zamijenila staru i nadopunila je novom.

Za Turističku zajednicu Općine Brinje vijest je već objavljena da je dobila 15.000 kuna za Brinje bike, odnosno za izgradnju biciklističke staze.

Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera dobila je 7.000 kuna za stručno usavršavanje za privatne iznajmljivače i to za tečajeve engleskoga, njemačkoga i talijanskoga jezika.

No nije 'lišo' prošla ni Turistička zajednica Ličko-senjske županije. 20.000 kuna dobila je za obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i za ruralni turizam, 30.000 kuna za motorcycle tours&routes i 25.000 kuna za hiking-trekking-walking u Ličko-senjskoj.

Ali to nije sve, HTZ je poduprla Ličko-senjsku županiju u potporama događanjima, pa je odobreno 20.000 kuna za Jesen u Lici.

A najviše sredstava dodijeljeno je G.P.V. građenju d.o.o. za rekonstrukciju i uređenje Starog hotela Lika – čak 150.000 kuna.

Eto, tako se HTZ pobrinula za turizam u Ličko-senjskoj županiji. Sapienti sat!

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!