O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

9. Uskočki dani u Senju

1/20
9. Uskočki dani u Senju
9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju9. Uskočki dani u Senju
Objavljeno: 14-07-2016

U organizaciji Turističke zajednice Grada Senja i pod pokroviteljstvom Grada Senja 22. i 23. srpnja 2016.godine održati će se 9. Uskočki dani.

Već devet godina Turistička zajednica Grada Senja vraća Senj u doba svoje najslavnije prošlosti,u srednji vijek kada je napravljena Tvrđava Nehaj i kada su senjski Uskoci po kojima je Grad Senj najpoznatiji /nećemo spominjat buru/ proživljavali svoje najslavnije doba.

U dva dana rekonstruirat će se događaji onog vremena od održavanja viteških turnira,mimohoda postrojbi. Svi domaći i strani gosti moći će viditi razne odore, alate i kućanske proizvode koji su se koristili i izrađivali u to doba.

Bit će  srednovjekovnih zabavljača, lakrdijaša i renesansnih svirača.

 

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!