O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽK Otočac poziva na predstavljanje online Kataloga hrvatskih proizvoda

1/1
ŽK Otočac poziva na predstavljanje online Kataloga hrvatskih proizvoda
ŽK Otočac poziva na predstavljanje online Kataloga hrvatskih proizvoda
Objavljeno: 10-06-2016

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora niz godina aktivno se zalaže da pomogne svojim članicama otkloniti probleme otežanog sudjelovanja u postupcima javne nabave koja se provodi u Hrvatskoj. Uz probleme provedbe postupka javne nabave, uočena je činjenica o nedovoljnoj obaviještenosti naručitelja o postojanju kvalitetnih i cijenom konkurentnih domaćih proizvoda. Zato je Sektor za industriju i IT Hrvatske gospodarske komore osmislio i kreirao online Katalog hrvatskih proizvoda (u daljnjem tekstu Katalog). Njime se želi upoznati ulagače (naručitelje) i projektante s podatkom da u Hrvatskoj postoje proizvodi koji kakvoćom i cijenom ne odstupaju od konkurentnih stranih proizvoda te omogućiti lakše povezivanje zainteresiranih strana, ali i samih proizvođača jednih s drugima. Katalog treba postati alat za povećanje udjela hrvatskih proizvoda u postupcima javne nabave.

Želja komore je da se u Katalog upiše što više naših članica i njihovih proizvoda, bez obzira na veličinu, te da podaci budu provjereni, kvalitetni i prilagođeni potrebama projektanata. Unos podataka u Katalog i njegovo korištenje besplatni su.

Predstavljanje ovoga Kataloga održat će Tajana Kesić Šapić, direktorica Sektora za industriju i IT 14. lipnja (utorak) u Županijskoj komori Otočac u 11:30 uri.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!