O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj

1/11
Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj
Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj Četvrti dan naših hodočasnika u Poljskoj
Objavljeno: 22-04-2016

Četvrtog dana hodočašća vjernici Gospićko-senjske biskupije u ranim jutarnjim satima nazočili su svečanom obredu otkrivanja ikone Gospe od Jasne Gore u Czestochowa. U nastavku su uz vodstvo pavlina patera Krysztofa Rodaka iz samostana u Kamenskog obišli Svetište Gospe Czestochowske. "Jasna Gora je poljska Kana Galilejska, to je mjesto velikih promjena i obraćenja," istaknuo je o. Krysztof. Upoznao je hodočasnike s dugom poviješću nastanka ikone Gospe a zatim ih upoznao s bogatim fundusom muzeja 6 stoljeća.

Nakom svete mise u jutarnjim satima bio je doručak pa spremanje stvari te odlazak natrag prema Hrvatskoj.

Hodočasnici se očekuju noćas u Otočcu oko 23,00 sata. Većina hodočasnika ima mobitel i na vrijeme će se javiti obiteljima da znaju doći po njih.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!