O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uspješni mladi sportaši!

1/2
Uspješni mladi sportaši!
Uspješni mladi sportaši!Uspješni mladi sportaši!
Objavljeno: 03-03-2016

Na županijskom natjecanju iz odbojke za srednjoškolce, održanom nedavno u Otočcu, pobijedila je ekipa Strukovne škole Gospić i plasirala se na na poluzavršnicu DP. Uspješni odbojkaši su: I. Jelić, I. Jukić, I. Jelinić, T. Špoljarić, M. Tunjić, A. Krznarić, M. Došen, D. Pocrnić, F. Iđanović, S. Župan, A. Matak, a njihov je voditelj prof. Zdravko Popit.

Drugo mjesto zauzela je ekipa Srednje škole Otočac, a treće ekipa Srednje škole Plitvička Jezera.

Među ženskim odbojkaškim ekipama najbolje su bile gospićke gimnazijalke. Pravo nastupa na poluzavršnicu DP. ostvarila je ekipa djevojaka Gimnazije Gospić koju čine: L. Zeba, L. Orešković, L. Stilinović, I. Poplašen, P. Butković, M. Kolak, T. Šuper, D. Tonković, L. Kosović, M. Vukošić, M. Smolčić, K. Hrvoj. Njihov je voditelj prof. Josip Štampar.

Drugo mjesto također je zauzela ženska ekipa Srednje škole Otočac, dok je trećeplasirana ekipa Strukovne škole Gospić.

Na županijskom natjecanju u stolnom tenisu održanom u Korenici sredinom veljače pobijedile su djevojke Srednje škole Otočac i plasirale se na poluzavršnicu DP koja će se održati u Rijeci 5. travnja 2015. To su učenice: Barbara Bukovac, Marija Kostelac, Mia Valinčić i njihova voditeljica prof. Suzana Bižanović. Ekipa mladića Srednje škole Otočac u stolnom tenisu plasirala se na 2. mjesto.

Zrcalno obrnute rezultate u stolnom tenisu postigli su učenici Strukovne škole Gospić: djevojke SS Gospić osvojile su 2. mjesto, a mladići prvo! To su Marko Mataija, Filip Bubaš, Karlo Rukavina, David Musić i njihov voditelj prof. Josip Štampar.

 

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!