O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gacka nabavila mobilno reciklažno dvorište

1/1
Gacka nabavila mobilno reciklažno dvorište
Gacka nabavila mobilno reciklažno dvorište
Objavljeno: 05-01-2016

OTOČAC - Krajem prosinca prošle godine tvrtka Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca isporučila je Gacki d.o.o. Otočac mobilno reciklažno dvorište tip P-7, vrijedno 175.000 kuna, a kad se tome priračuna i PDV, onda je iznos kud i kamo veći. Kupnju mobilnoga reciklažnog dvorišta sufinancirali su Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s 80 posto te Grad Otočac s 20 posto troška.

Rad reciklažnog dvorišta nema negativnog utjecaja na okoliš, stoga se može postavljati na parkirna mjesta ili slobodne prostore. Opremljeno je opremom prema Pravilniku o gospodarenju otpadom. Primarni spremnici su pričvršćeni, osigurani od prevrtanja pri transportu, a sadržaj prikupljenog otpada je siguran od krađe i prelijevanja. Unutar mobilnoga reciklažnog dvorišta nalaze se pvc kante za predsotirani otpad 240 L (6 komada) i pvc kontejneri za predsortirani otpad 1.100 L (3 komada).

Kante i kontejneri predviđeni su za razvrstavanje papira i kartona, plastike, staklene ambalaže, metalne ambalaže, metala, odjeće, tekstila, elektroničkih uređaja i limenki.

Raspored lokacija mobilnoga reciklažnog dvorišta bit će naknadno objavljen na web stranici www.gacka.hr te portalu GlasGacke – obavještava rukovodstvo Gacke d.o.o.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!