O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinu

1/13
Otočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinu
Otočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinuOtočani veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinu
Objavljeno: 01-01-2016

Novu godinu Gačani i njihovi gosti dočekali su u Paviljonu II gradske tržnice. Uz dobru zabavu na bini izmjenjivali su se TS "Mirakul",  te Tea & Jan. Atmosfera je bia jako dobra, veliki broj mladih i njigovih roditelja, pjevalo je i plesalo do ranih jutarnjih sati. Svake godine sve veći broj je onih koji Novu godinu dočekuju na javnim postorima, bez odjela i kravata, bez skupih toaleta ( svakako bilo je i takvih ali zanemariv broj).

Točno u ponoć novogodišnju čestitku uputio je Nenad Janković zamjenik gradonačelnika Otočca koji je kazao kako želi svima sretnu i uspješnu Novu godinu, puno zdravlja, osobne sreće, poslovnog uspjeha i međusobnog razumjevanja. Grad Otočac u Novu 2016.godinu ulazi s velikim poslovnim planovima i aktivnostima. Sve okupljene pozdravio je i u ime gradonačelnika Stjepana Kostelca i cijele gradske uprave.

I ove godine bio je neizostavni vatromet kojem su se mnogi divili. Nije bilo pucnjava i velike buke.

Kako neslužbeno doznajemo nije bilo nikakvih nereda i povreda uoči dočeka Nove godine, a i poslije do jutra na području Grada Otočca. Ni redari, ni policija u novogodišnjoj noći nisu imali posla, sve je prošlo mirno i dostojanstveno.

Čestitke za organizaciju zaslužuje Turistička zajednica Grada Otočca.

 

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!