O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pro-Po-Li na Adventu u Otočcu

1/16
Pro-Po-Li na Adventu u Otočcu
Pro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u OtočcuPro-Po-Li na Adventu u Otočcu
Objavljeno: 19-12-2015

Na ovogodišnjem Adventu u Otočcu i 9. Božićnom sajmu predstavljen je projekt Pro-Po-Li čiji su akteri srednjoškolci iz Otočca, Senja, Gospića i Korenice, a o tome je na stranici Srednje škole Otočac objavljen sljedeći osvrt:

Već dan ranije, u petak (11. prosinca), nas petero koji smo predstavnici Srednje škole Otočac u projektu Pro-Po-Li (Ana Višekruna, Ksenija Jurković, Karmen Žafran, David Brajković i Katarina Furlan), poslije nastave ostali smo u dvorani kako bismo uredili naš štand i pripremili sve za subotu.

U subotu ujutro već oko 8.30 sati  svi smo bili u dvorani, a malo kasnije su nam se pridružili senjski Pro-Po-Li, 5 učenika iz Srednje škole Pavla Rittera Vitezovića Senj sa svojim mentorom. Na štandu smo cijelo vrijeme prikazivali power point prezentaciju PRO PO LI-ja i dijelili tiskane brošure o našim idejama i s našim fotografijama.

Tako smo osmislili sljedeće poduzetničke ideje: ugostiteljski objekt Gastro Lika, Etno-selo Eva, proizvodnja namještaja Hrast d.o.o., prijevozničke usluge Gremo, apartmani s 5 smještajnih jedinica Ličko selo i TBA (Team building activities – ponuda aktivnosti za dinamično provođenje odmora). Te smo ideje predstavili i uz pomoć plakata.

Naš štand većinom su posjećivali naši prijatelji, roditelji, kolege i profesori, a ostali bi najčešće tek priupitali koje pitanje u prolazu. Na štandu smo se smjenjivali sa Senjanima, pa smo, i oni i mi, imali dovoljno vremena dobro proučiti čega sve na sajmu ima, a usput se i zabaviti.

Dobili smo i zadatak da svatko od nas ispita po dvojicu izlagača o tome kako su počinjali posao i stvarali obrt, tvrtku, poljoprivredno gospodarstvo, domaću radinost ili udrugu, kako bismo jasnije shvatili na koji način poduzetništvo u stvari funkcionira. Idućeg dana na redu su bili Koreničani i Gospićani, nadam se da im je bilo jednako dobro kao i nama. Mislim da nam je projekt promicanja poduzetništva Pro-Po-Li svima pomogao da vidimo kakav je poslovni svijet doista, ali i da se istovremeno družimo i zabavimo s prijateljima.

 

K.F./Srednja škola Otočac

Podijeli novost na društvenim mrežama!