O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Regionalna radionica za obiteljski smještaj u Karlovcu

1/1
Regionalna radionica za obiteljski smještaj u Karlovcu
Regionalna radionica za obiteljski smještaj u Karlovcu
Objavljeno: 05-12-2015

OTOČAC - Sekcija Zajednice obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje u Županijskim komorama Otočac i Karlovac, organizira regionalnu radionicu za obiteljski smještaj.

Radionica će biti održana u ponedjeljak, 14. prosinca, s početkom u 9:30 sati u dvorani Županijske komore Karlovac (Kralja Tomislava 19b, Karlovac).

Teme radionice namijenjene su svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu, predstavnicima turističkih zajednica, putničkim agencijama koje surađuju s privatnim iznajmljivačima, stručnim službama gradova, općina i županija i potencijalnim investitorima.

PROGRAM

9.00 – 9.30 Registracija sudionika

9.30 – 9.40  Uvod u radionicu (predsjednik ŽK Karlovac, dr. sc. Zlatko Kuzman)

9.40 – 10.15  Brendiranje obiteljskog smještaja – Case study Kvarner Family(Irena Peršić Živadinov,Turistička zajednica Kvarnera)

10.15 – 11.00 Mogućnosti otvaranja malih kampova i kamp odmorišta na kontinentu (Adriano Palman i Ines Vidas, Kamping udruženje Hrvatske)

Pauza

11.30 – 12.30 Prezentacija nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista eVisitor (Ante Žarković i Iva Žagar, Hrvatska turistička zajednica)

12.30 – 12.50 Mogućnosti financiranja ulaganja u turizam te prihvat kartica kao mogućnost naplate (Sandra Marković, ZABA)

12.50 – 13.10 RBA turistički krediti – Krediti za poticanje i razvoj obiteljskog turizma (Martina Povrženić i Marija Jakić, Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb – poslovnica Karlovac)

13.10 – 13.30 Osiguranje imovine (Ivan Prebežić, Grawe Hrvatska)

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu on-line prijavu putem obrasca na mrežnim stranicama županijske komore Karlovac ili Otočac do popune mjesta. S obzirom na ograničeni broj mjesta, pozivamo zainteresirane da prijavu izvrše što prije.

Naime, projekt Kvarner Family najuspješniji je oblik umrežavanja i brendiranja obiteljskog smještaja u Hrvatskoj pa nam je cilj s pozitivnim iskustvima tog projekta upoznati i iznajmljivače iz naše regije.

S obzirom na sve učestalije upite koje u županijskim komorama dobivamo o osnivanju i specifičnostima kampova u domaćinstvu, vjerujemo da će zainteresirani dobiti korisne informacije od predstavnika Kamping udruženja Hrvatske.

Prezentacija predstavnika Hrvatske turističke zajednice više je nego aktualna jer primjena sustava eVisitor započinje 1. siječnja 2016. godine, a svima onima koji planiraju ulaganja u svoje objekte, koristit će informacije predstavnika banaka.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!