O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tko su najbolji liječnici u Ličko-senjskoj županiji

1/2
Tko su najbolji liječnici u Ličko-senjskoj županiji
Tko su najbolji liječnici u Ličko-senjskoj županijiTko su najbolji liječnici u Ličko-senjskoj županiji
Objavljeno: 12-11-2015

Neki su mediji ovih dana objavili informaciju o popisu najboljih liječnika i stomatologa u RH prema glasovima pacijenata na stranici www.najdoktor.com , pa ćemo se i mi ukratko osvrnuti na taj popis. Svakako je takva objava poticaj pohvaljenim liječnicima da su apsolutno na pravom putu, a možda i smjernica ponekom neodlučnom pacijentu.

Iz Opće bolnice Gospić, na popisu najboljih među više od 500 imena, našli su se ginekolozi dr. Mirjana Vrkljan-Radošević i dr. Darko Gusić te ortoped dr. Danijel Lopac. Također smo zapazili imena dviju liječnica iz Otočca, dr. Snježane Komadina Bauer, koja je dermatovenerolog u Crikvenici, te njezine sestre dr. Zrinke Komadina-Estatijev, ginekologinje u Zagrebu. Čestitamo. 

Uz čestitke svima koji su se našli na ovom popisu, treba imati u vidu da je izvrsnih liječnika još popriličan broj, no neki možda slučajno imaju koji komentar manje na spomenutoj internetskoj stranici, a nekima pacijenti možda nisu informatički pismeni i ne mogu niti pohvaliti svoga liječnika na ovaj način. Tako je ovaj naš članak ujedno i poticaj pacijentima, našim čitateljima, da posjete stranicu www.najdoktor.com  te se i sami uključe u ocjenjivanje tj. pohvalu liječnika jer ih ima puno koji to zaslužuju.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!